Mehedinți: LUCRĂRI INTENSE LA CLĂDIREA FOSTULUI SPITAL ORĂȘENESC DIN VÂNJU MARE 

0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers astăzi într-o vizită de lucru pe șantierul fostului Spital Orășenesc din Vânju Mare, unde s-a turnat planșeul peste parterul noului corp care se construiește.
“Este o lucrare importantă pentru sistemul de sănătate din Mehedinți pe care îl modernizează Consiliul Județean Mehedinți.
Pentru această investiție am primit o sumă importantă de la Ministerul Sănătății și îi mulțumesc pentru sprijin domnului ministru Alexandru Rafila!

Lucrările sunt în grafic în acest moment, iar corpul pe care s-a turnat primul planșeu va fi gata în câteva luni.
În toamna acestui an se va ridica un alt corp de clădire și am speranța că la sfârșitul anului vom fi terminat tot ceea ce înseamnă construcție, astfel încât, pe timpul iernii, să se lucreze la interior.

În paralel, lucrăm la elaborarea documentației în vederea atragerii de fonduri europene pentru dotarea unității cu aparatură și echipamente medicale.

Dacă lucrurile decurg conform celor proiectate de noi, când vor fi finalizate lucrările de construcție vom avea și dotările, astfel încât să câștigăm timp pentru a reda, cât mai curând, unitatea medicală, mehedințenilor din zona de sud a județului.

Construim pentru sănătate!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.