Pro rusii NU recunosc rezultatele alegerilor de la Chisinau:Chirtoaca l-a invins pe omul rusilor la 75 de ani de la anexarea Basarabiei de către Uniunea Sovietică/ URMEAZA MANIFESTATII DE STRADA LA CHISINAU?

0
841

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a anunțat că va cere anularea votului din Chișinău și organizarea  de noi alegeri, informează UNIMEDIA.

„Râia liberală se bucură prea devreme. Noi nu recunoaștem aceste alegeri. Au fost prea multe nereguli. Pot să vă dau chiar acum câteva exemple. La ASEM au fost scoase buletine de vot. La Băcioi s-au găsit ștampile. Avem dovezi suficiente de încălcări pentru a anula rezultatul”, a menționat Dodon.

CITITI SI:CHISINAUL NU A AJUNS IN MAINILE MOSCOVEI: Dorin Chirtoaca l-a invins pe omul rusilor la 75 de ani de la anexarea Basarabiei de către Uniunea Sovietică

Totodată, președintele PSRM a avut un mesaj și pentru liberalul Dorin Chirtoacă.

„Vreau să-i transmit maidanezului de la Colonița: Serviți șampanie astăzi, cât mai sunt bulbuci în ea. Vom vedea ce va fi mâine. O să vă iasă pe ochi această viCtorie. Noi vom lupta împotriva maidanezilor, unioniștilor și oligarhilor”, a punctat liderul PSRM.

După prelucrarea a 98,70% din procesele verbale, Dorin Chirtoacă a acumulat 53,25%, iar Zinaida Greceanîi – 46,75%.

Dodon nu a precizat ce reactii pregatesc daca nu li se va accepta anularea alegerilor, dar surse contactate de FLUX 24 la Chisinau vorbesc de manifestatii de strada.