spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăAnalizeCristoiu: Pentru a-și salva pielea, Victor Ponta a vîndut Partidul

Cristoiu: Pentru a-și salva pielea, Victor Ponta a vîndut Partidul

-

Așa cum am mai scris, pentru a-și salva pielea, Victor Ponta a vîndut Partidul. A început prin a accepta scoaterea din joc de către Binomul SRI-DNA a tuturor celor care ar fi fost în stare să mai opună rezistență la Operațiunea Destrămarea PSD. A continuat cu transformarea PSD într-o slugă a Cotrocenilor. Acum, jucînd comedia unei oarecare supărări, transmite totuși Rovanei Plumb indicația ca PSD să înghită și gălușca MRU, scrie jurnalistul Ion Cristoiu duminica seara pe blogul sau.

- Reclama -

CITITI SI:Ponta, love story cu Gabriel Oprea in direct la B1, atacuri la Liviu Dragnea si la Iohannis/ Ponta spune ca UNPR poate sa il voteze pe MRU la SIE/ Premierul suspendat vine in tara in maxim 2 saptamani

De partea cealaltă, a PSD, se mai vede ici-colo cîte o rezistență disperată la Predarea Partidului.Sunt însă rezistențe disperate, ale unor politicieni care știu că dosarele de la DNA stau să iasă, la ordin, din sertare. Cum va vota PSD? (n.red-in cazul lui MRU).Probabil că se va da consemn public de votare după cum le spune conștiința.Și multora dintre parlamentarii PSD știm de pe acum ce le spune conștiința.Și anume că Binomul SRI-DNA îi poate înhăța în orice moment din plină stradă, afirma Cristoiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img