spot_img
9.2 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăDezvaluiriPrincipele Nicolae anunță când va face nunta: NU am nici o comunicare...

Principele Nicolae anunță când va face nunta: NU am nici o comunicare cu mama și mătușa mea

-

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, și soția sa, Alina Binder, se vor căsători religios în luna septembrie, în România, după ce cununia lor civilă a avut loc anul trecut, în Anglia. Într-un interviu acordat revistei franceze, Point de Vue, cei doi au dezvăluit că nu au o relație bună cu Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei române, dar că speră că atât aceasta cât și mama fostului principe și celelalte mătuși vor fi prezente la nunta lor din acest an. 

Fostul principe Nicolae a vorbit cu emoție despre moartea bunicului său și despre zilele de doliu național și s-a declarat extrem de impresionat de reacțiile românilor din acele momente. Nepotul Regelui Mihai a spus însă că nu are o relație apropiată nici cu mama sa, nici cu mătușa sa, Margareta, Custodele Coroanei.

- Advertisement -

”Din păcate, relațiile dintre noi nu sunt bune și asta nu este alegerea mea. Ultima dată ne-am întâlnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am încercat să mă port cu respect, dar nu am schimbat niciun cuvânt atunci. Nici în prezent nu există comunicare între noi, nici cu mătușa mea, nici cu mama mea”, a spus Nicolae conform b1.ro.

Acesta a vorbit și despre plângerea care a fost depusă pe numele său, în Elveția, după ce a încercat să îl vadă pe Regele Mihai pe patul de suferință.

- Advertisement -

”Autoritățile elvețiene continuă ancheta. Eu sunt foarte liniștit, pentru că nu am adus niciodată nicio atingere la integritatea fizică a nimănui. Sper că vom putea găsi o cale pentru a reconsidera această situație și a ajunge la o înțelegere. Este important pentru noi, atât ca familie, cât și din punctul de vedere al imaginii pe care o transmitem poporului român. (…) În ultimele săptămâni, am putut aprecia în ce măsură, în conștiința oamenilor sunt văzut ca nepotul Regelui. Și nimeni nu îmi poate lua acest lucru”, a mai spus fostul principe, care povestit și despre copilăria petrecută alături de buncii săi și despre numeroasele discuții despre mașini și avioane pe care le purta cu Regele Mihai.

Nicolae Medforth-Mills a dezvăluit și că se va căsători religios cu Alina Binder în luna septembrie și a povestit cum a cerut-o pe aceasta în căsătorie. Totul s-a întâmplat la Cornwall, în Marea Britanie.

”Cred că este locul meu preferat din toată lumea. Acolo sunt câmpuri nesfârșite și plaje cu nisip fin. Când am ajuns acolo i-am propus Alinei să mergem a doua zi să vedem răsăritul. Cum ea era foarte obosită, a primit propunerea mea cu un entuziasm moderat. (…) Înainte de răsărit ne-am trezit și am mers pe plajă. Și acolo, în momentul în care soarele a apărut la orizont, m-am așezat într-un genunchi și… ea nu a zis «da» imediat!”, a povestit fostul principe.

”Pentru că eram șocată! Râdeam, aveam lacrimi în ochi, eram foarte fericită și nu știam ce să spun. Nu mă așteptam la asta, deși, de obicei, îmi dau seama de astfel de lucruri. Dar, bineînțeles că până la urmă i-am spus «da»”, a completat Alina Binder.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img