spot_img
16.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalizePrimarul din Sângeorz-Băi care și-a umilit fiica a rămas fără mandat, dar...

Primarul din Sângeorz-Băi care și-a umilit fiica a rămas fără mandat, dar și-a lăsat cumnatul în fruntea Primăriei

-

Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, și-a pierdut pentru a doua oară mandatul de edil, în urma unei condamnări penale rămasă definitivă. Prefectul județului a semnat luni ordinul de încetare a mandatului, potrivit publicației Bistrițeanul. Înainte de a părăsi postul, Ogâgău și-a numit cumnatul primar interimar. Traian Ogâgău a devenit cunoscut opiniei publice după apariția în mediul online a unui video în care își umilea fiica de 14 ani. 

- Reclama -

Este a doua oară când Traian Ogâgău își pierde mandatul de primar din cauza unei condamnări. Anul trecut, el a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru că a refuzat să sufle în etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice. Potrivit legii statutului aleșilor locali, primarii condamnați definitiv își pierd mandatul, indiferent de modalitatea de executare a pedepsei.

Duminică, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, consilierii au hotărât ca primar interimar să fie Cătălin Bota, consilier PNL și cumnatul lui Ogâgău, mai scrie Bistrițeanul. 

Ședința a fost transmisă pe Facebook, iar Traian Ogâgău i-a predat eșarfa de primar cumnatului său în aplauzele consilierilor și a celorlalți participanți la ședință.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...