spot_img
12.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizePreședintele Serbiei anunță "un mare conflict armat"

Președintele Serbiei anunță „un mare conflict armat”

-

Lumea riscă să alunece într-un conflict la scară globală pe care nu l-a văzut de la al Doilea Război Mondial în câteva luni, a declarat marți președintele sârb Aleksandar Vucic.

„Cred că din faza unei operațiuni militare speciale ne apropiem de un mare conflict armat. Întrebarea este unde sunt granițele și suntem în derivă către un mare conflict global pe care nu l-am mai văzut de la al Doilea Război Mondial de ceva timp, probabil. , în câteva luni”, a spus el într-un interviu acordat canalului de televiziune RTS.

Anterior, președintele sârb a avertizat despre cea mai severă iarnă din Europa, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere politic, începând cu 1945. După discuțiile cu liderii UE din 18 mai, Vucic a spus că se așteaptă la o deteriorare dramatică a situației din Europa în iarna viitoare. Nu a exclus ca situația să fie și mai rea decât în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...