spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăALEGERI 2020Președintele PNL al Consiliului Județean Cluj îi cere demisia ministrului Sănătății: Inadmisibil...

Președintele PNL al Consiliului Județean Cluj îi cere demisia ministrului Sănătății: Inadmisibil așa ceva!

-

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe (PNL),  îi cere demisia ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă (USR-PLUS), în cazul în care se ajunge la desființarea Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

- Reclama -

„Este inadmisibil așa ceva! Doamna ministru trebuie să plece dacă închide Institutul de Urologie și Transplant. Eu am, așa, o idee pentru ce ar vrea dânsa să transforme institutul într-o secție a Spitalului Județean. O face pentru că spitalul are probleme cu acreditarea, n-au acolo secție de transplant, n-au alte asemenea secții importante. Doamna ministru s-ar trezi într-o poziție pe care n-o știe gestiona, nu e adusă de pe Lună, un ministru al Sănătății trebuie să gestioneze problemele sănătății în această țară. Nu poate face ce doreşte. Medicii de acolo ar fi trebuit consultați, noi, de la Consiliul Județean am fi putut fi consultați, și găseam soluții împreună.Noi dorim să preluăm acest institut la Consiliul Județean, pentru că acesta face parte integrantă din viitorul Centru Integrat de Transplant Multiorgan pe care-l vom construi pe strada Victor Babeș”, a declarat Alin Tișe, la Antena 3.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...