Președintele Consiliului Județean Mehedinți: “GUVERNUL ORBAN SĂ ÎL DEMITĂ DE URGENȚĂ PE PREFECTUL JUDEȚULUI MEHEDINȚI PENTRU ATACURILE FĂCUTE LA ADRESA JUSTIȚIEI!

0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, solicită Guvernului României demiterea prefectului de Mehedinți, Cristinel Pavel, după ce, într-o poziție exprimată public, în cursul zilei de joi, a adus grave acuzații justiției din Mehedinți.

DECLARAȚIA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI:

“Sunt un om al legii prin natura profesiei și nu pot să rămân nepăsător la presiunile pe care prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, le face pe justiție!

Hotărârile instanțelor de judecată NU se comentează, se pun în aplicare, iar ceea ce face prefectul județului zilele acestea sunt acțiuni iresponsabile și nu au voie să rămână fără urmări!

Își permite să pună la îndoială în mod public, sentința Tribunalului Mehedinți care a dat câștig de cauză Consiliului Județean în procesul intentat privind repartizarea cotei de 6% din impozitul pe venitul estimat către unitățile administrativ teritoriale prin exemple subiective! În plus, susține că ștampila Tribunalului Mehedinți cu mențiunea “definitivă prin nerecurare” pentru sentința pronunțată în dosar nu ar fi fost dată conform legii și aduce acuzații grave care pot crea un precedent periculos.

Dincolo de toate astea, aduce alte acuzații absolut lipsite de temei, doar pentru că a pierdut un proces pe care nu l-ar fi intentat dacă ar fi înțeles legea!

Întrucât persistă într-o gravă eroare prin care nu numai că zădărnicește alocarea banilor către primării prin formularea unui recurs peste termenul legal, iată, aduce grave prejudicii justiției!

Nu mai am speranța că va avea demnitatea să își recunoască greșelile pe care le face de la o zi la alta și să își dea demisia singur, așa că Guvernul care l-a pus în funcție este dator în fața mehedințenilor, să îl dea jos!”, a scris președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pe pagina sa de socializare.