spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăDezvaluiriPreotul Constantin Necula, mesaj la mitingul PNL din Sibiu

Preotul Constantin Necula, mesaj la mitingul PNL din Sibiu

-

Preotul Constantin Necula, consilierul misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului, a transmis un mesaj video liberalilor adunaţi, vineri, la un eveniment electoral la Sibiu, cărora le-a spus că cei care participă în campanie sau care încearcă să ne hotărască viaţa în următorii patru ani trebuie să înţeleagă importanţa a două lucruri nenegociabile pentru poporul român: Dumnezeu şi sufletul poporului. Preotul Necula a declarat, pentru News.ro, că ar transmite oricărui partid sau persoană care cere votul românilor acest mesaj, respectiv să aibă frică de Dumnezeu şi respect faţă de popor.

- Reclama -

Mesajul părintelui Constantin Necula, înregistrat video, a fost transmis vineri la un evenimentul electoral al PNL Sibiu. Prezentatorul le-a spus liberalilor aflaţi la eveniment că, aşa cum mulţi dintre ei se gândesc la Dumnezeu în tot ce fac, un om al lui Dumnezeu s-a gândit astăzi la ei.

„Nu e rău ca cei care participă în campanie sau care încearcă să ne hotărască viaţa, pe viitorii patru ani, să înţeleagă importanţa a două lucruri nenegociabile pentru poporul român: Dumnezeu şi sufletul poporului. De aici se poate câştiga şi merge mai departe”, a spus preotul Constantin Necula în înregistrarea video prezentată la evenimentul PNL din Sibiu.

Preotul Constantin Necula a declarat pentru News.ro că mesajul nu este doar pentru PNL, ci pentru toţi candidaţii care le cer românilor votul.

„Am adresat un mesaj tuturor candidaţilor care ne cer votul. Oricine mi-ar cere un mesaj aş spune la fel: să aibă frică de Dumnezeu şi să aibă respect faţă de poporul român”, a spus pentru News.ro preotul Constantin Necula.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img