INVESTIGATIE COMUNĂ FLUX 24 ŞI INCISIV DE PRAHOVA:

Centrul national CyberINT din structura SRI a fost infiintat prin Hotararea CSAT din 2012, deci printr-un act administrativ fara putere de lege, structura care este tot una cu Centrul National de Securitate Cibernetica (CNSC) ce s-a dorit  infintat prin legea securitatii cibernetice care a fost declarata neconstitutionala in ianuarie 2015 prin decizie 17/2015 a CCR.

Oare cum au acceptat autoritatile in drept acest fapt de vadita nelegalitate, abuz in serviciu, neglijenta etc,  intrucat prin acest centru au loc actiuni in secret asupra drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Deci CCR declara neconstitutionala infiintarea Centrului National de securitate cibernetica iar SRI-ul…prin jupan Coldea si-a batut joc de lege si a infiintat alta structura cu aceeasi “palarie”!

Sunt intruziuni in viata privata si in sistemele de calcul ale persoanelor fizice/juridice de drept public sau privat etc. si, acest aspect trebuie reglementat doar prin lege organica si nu prin acte administrative sau Hotarari de Guvern care nu modifica sau extind legi- ci doar sunt date in executarea si respectarea legii nationale !

In fapt, in SRI s-a infiintat, in mod ilegal CNSC care a fost si este bugetat, fiind condus de niste smecheri, precum col Cosmoiu Florin si col Mazilu Gabriel, “baietii destepti” pe care ii vedeam si pe culoarele Parlamentului Romaniei si in spatiul public pentru sustinerea legilor big brother si securitatii cibernetice, legi care au fost declarate neconstitutionale in 2014 si 2015. coroborat cu alte documente respectiv decizia CCR 17/2015 unde , observati boldat cu galben ce este mai relevant.

Se poate constata ca structura CNSC din SRI functioneaza fara lege fiind constituita doar in baza unei Hotarari CSAT  care e doar un act administrativ fara putere de lege..Deci bugetul statului atat la nivelul SRI cat si Presedentie prin structurile aparute  fara lege (doar prin dispozitii administrative dupa cum spune si CCR)  poate fi afectat de nelegalitatea functionarii structurilor populate cu salariati etc…

Dar, cine poate sa verifice in ziua de azi pe “DUMNEZEUL” Florian Coldea de la SRI? Cumva “Luluta”?

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?