spot_img
9.3 C
București
duminică, aprilie 2, 2023
AcasăALEGERI 2020Prefectul userist de Bacău agită PNL. Daniel Fenechiu: Repartizarea prefectului județului Bacău...

Prefectul userist de Bacău agită PNL. Daniel Fenechiu: Repartizarea prefectului județului Bacău către USR/PLUS mă nedumerește și mă întristează

-

Senatorul Daniel Fenechiu (PNL Bacău), a reacționat critic la adresa USR, după ce uniunea a insistat la negocieri să obțină postul de prefect al județului Bacău, lucru pe care l-au și obținut. Liberalul acuză USR că nu dorește un „parteneriat loial”, ci „o căpătuiala bazată strict pe oportunitate”, transmite Ziarul de Bacău.

- Reclama -

Repartizarea prefectului județului Bacau către USR/PLUS mă nedumerește și mă întristează. Și nu pentru că USR/PLUS nu ar avea oameni competenți sau integri, care să exercite aceasta demnitate! Dar, în contextul în care PSD deține președinția Consiliului Județean, iar USR/PLUS dă primarul municipiului Bacău – funcție obținută într-o alianță în urma căreia PNL nu doar că nu a obținut nimic, dar a mai și pierdut în detrimentul USR/PLUS consilieri în toate UAT-urile în care am candidat în alianță – era firesc și logic ca, indiferent de aplicarea algoritmului, demnitatea de Prefect de Bacău să revină PNL. Atât din respect față de cei 26 de primari PNL – spre deosebire de USR/PLUS, care are doar primarul municipiului reședință de județ, a căror pondere justifică argumentat și firesc ca prefectul să fie liberal, cât – mai ales – pentru miile de liberali din municipiul Bacău, care prin votul lor au dat Bacăului primar USR și un viceprimar PLUS”, a notat, pe Facebook, senatorul Fenechiu.

Viata merge mai departe chiar si atunci când nesocotești firescul, dar ignorarea soluțiilor logice și decente lasă cicatrici adânci care vor conta mult în evoluția parteneriatelor viitoare. Pentru că parteneriatele oneste și pe care le dorești de lungă durată nu presupun să-ti arăți mușchii când poți, ci să fii înțelept și să tii cont și de ceea ce își doreste partenerul. Mai ales când din parteneriatul precedent ai câștigat doar tu, iar el a pierdut totul… Asta, dacă vrei cu adevărat un parteneriat loial și nu o căpătuiala bazată strict pe oportunitate”, a încheiat parlamentarul PNL Bacău.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img