spot_img
18.2 C
București
marți, mai 24, 2022
AcasăAnalizePonta face mișto de guvernul PSD: Ministrul Transporturilor (nu știu cum îl...

Ponta face mișto de guvernul PSD: Ministrul Transporturilor (nu știu cum îl cheamă)

-

Fostul premier Victor Ponta ia peste picior în ultimul hal guvernarea PSD, insinuînd că nu e capabilă nici măcar să repare scara rulantă de la aeroportul ”Henri Coandă”, nefuncțională de anul trecut. Drept pentru care, promite Ponta, va vorbi mîine cu președintele parlamentului European, Jean Claude Juncker, să pună o vorbă bună pe lîngă Sorin Grindeanu pentru repararea respectivei scări, pe care o numește poarta de intrare în România pentru milioane de oameni, scrie Inpolitics.ro.

”Maine soseste in Romania Presedintele Comisiei Europene – Dl Jean Claude Juncker. Si eu am o solicitare concreta pt Domnia sa! Scara rulanta pe care am fotografiat-o azi este practic “poarta de intrare” in Romania la Aeroportul Otopeni – locul prin care milioane de romani si straini trec obligatoriu . Este nefunctionala din luna Octombrie (cel putin)!!! De atunci s-au schimbat si Guverne, si ministrii si parlamentarii – doar scara rulanta nu se sinchiseste sa mearga.
Dincolo de aspectul penibil pt Romania “europeana” ma doare sufletul cand vad oameni in varsta care trebuie sa urce cu bagaje in spinare pana ajung la nelipsita si inevitabila coada infernala de la Pasapoarte (bine ca o sa angajam 32.000 de consultanti fiscali pentru impozitul lui “Peste Prajit” dar nu reusim sa mai angajam 50 de ofiteri de Politie de Frontiera sa ne scuteasca de umilinta) .
Joi la Parlament o sa merg la Dl Juncker sa il rog sa vorbeasca cu Dl Iohannis care sa vorbeasca cu Dl Grindeanu care sa vorbeasca cu Ministrul Transporturilor (nu stiu cum il cheama) care sa vorbeasca cu seful lui de cabinet pe care tocmai l-a numit sef la Aeroportul Otopeni ( pe criterii de “competenta” categoric) sa repare scara rulanta . Nu de tot – doar pana pleaca Dl Juncker !!!
Daca nu reuseste nici Juncker atunci o sa il rog pe Dl Trump! Apoi pe Angela Merkel si chiar pe Macron ( chiar daca nu prea au ei drum prin Romania )!
Pana atunci urcam scara cu desaga in spinare – “Pas cu Pas”!!!” scrie Ponta pe Facebook.

18342052_1487446574628558_1737903797885647536_n

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...