spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăPoliticaPonta: Dragnea a plătit bani mulți în presă

Ponta: Dragnea a plătit bani mulți în presă

-

„(…) Toată campania de presă plătită cu bani mulţi privind «denunţătorii» pesedişti la DNA se va dovedi încă o uriaşă minciună marca Liviu Dragnea! Dragnea chiar îi minte şi manipulează pe membrii şi votanţii PSD cu multă neruşinare şi cinism şi acest lucru nu poate merge aşa la nesfârşit. Nu mă aştept la scuze, dar acum sunt sigur că vor înţelege toţi cei din PSD care încă mai gândesc cu mintea lor că se împroaşcă cu mizerii în mine şi în alţi colegi pentru a se ascunde adevăratul responsabil pentru toate aceste situaţii!”, scrie Victor Ponta duminică pe facebook.

Fostul lider al PSD Victor Ponta lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, căruia îi cere să demisioneze din funcţiile politice şi parlamentare. El se declară convins că Rovana Plumb este doar o „victimă colaterală”, susţinând că „toată problema a venit de la lăcomia bolnavă a unui singur om, care nu s-a mulţumit să treacă Lacul Belina la CJ Teleorman pentru a accesa un program european, ci imediat şi-a trecut ceea ce trebuia să fie pentru toţi oamenii la firma Teldrum şi în folosinţa sa exclusivă şi restrictivă”. Ponta mai spune că acum Guvernul este complet blocat din cauza problemelor personale ale lui Liviu Dragnea, iar Parlamentu şi PSD au devenit doar un instrument de apărare pentru o persoană.

De asemenea, fostul lider al PSD se declară convins că Rovana Plumb nu avea nicio idee că Lacul Belina va ajunge în final la Teldrum şi este doar o victimă colaterală în această afacere, astfel că, în calitatea lui de deputat, nu va vota cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul ei: „Şi cred că toţi colegii deputaţi din toate partidele trebuie să respingă această cerere total greşită”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img