spot_img
28.4 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăPoliticaPonta: Dacă opoziţia nu vrea dialog pe Codul Fiscal şi Masterplan, atunci...

Ponta: Dacă opoziţia nu vrea dialog pe Codul Fiscal şi Masterplan, atunci le adoptăm, nu o să stăm!

-

Guvernul va încerca să discute cu opoziţia despre noul Cod Fiscal şi Masterplanul de transport, dar numai dacă liderii opoziţie doresc acest dialog, în sens contrar documentele urmând să fie adoptate de Executiv fără o astfel de discuţie, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, transmite Mediafax.
„Îl trimitem în Parlament, încercăm să avem dialog, dacă vor cei din opoziţie să avem dialog. Dacă nu vor să avem dialog, îl adoptăm şi facem lucrurile cum trebuie. Ministrul Rus, vă rog să mergeţi în Parlament, cine vrea să discute despre Masterplan, discută. Eu cred că am făcut bine cu apelul la dialog, dar acum nu o să stăm, dacă nu vor să dialogăm”, a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern, în prezenţa presei.

- Reclama -

Luni, Ponta a transmis co-preşedinţilor PNL o invitaţie la dialog în vederea stabilirii poziţiilor politice referitoare la revizuirea Constituţiei, modificarea legislaţiei electorale, Masterplanul pe Transport şi priorităţile din infrastructură, legislaţia privind securitatea naţională, riscurile generate pentru populaţie de eventuale crize pe piaţa financiară internaţională şi posibilităţile de intervenţie în legislaţia financiar-bancară.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img