spot_img
20.4 C
București
vineri, martie 24, 2023
AcasăALEGERI 2020PNȚCD merge la CJ Sălaj cu un cunoscut om de afaceri: GHEORGHE...

PNȚCD merge la CJ Sălaj cu un cunoscut om de afaceri: GHEORGHE STANCIU

-

Cunoscutul om de afaceri salajean Gheorghe Stanciu a fost desemnat candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, obiectivul acestuia fiind sa aduca bunastare in judet, astfel incat cei ramasi acasa sa nu mai plece, iar cei plecati sa se intoarca.

„Data fiind experienta in afaceri si faptul ca a creat sute de locuri de munca in judet, Gheorghe Stanciu este, de departe, cel mai calificat candidat pentru functia de presedinte a Consiliului Judetean Salaj. Acesta, cu adevarat, poate aduce bunastare in judet si crea oportunitati de dezvoltare, astfel incat salajenii ramasi acasa sa nu mai plece in tari straine, iar cei plecati sa isi doreasca sa se intoarca”, a declarat europarlamentarul Cristian Terhes, presedinte PNTCD Salaj.

- Reclama -

Europarlamentarul Cristian Terhes si antreprenorul Gheorghe Stanciu fac echipa pentru a-si folosi expertiza in aducerea fondurilor europene in Salaj si investirea acestora astfel incat sa produca dezvoltare in comunitatile locale.

„Obiectivul meu ca presedinte al Consiliului Judetean Salaj este sa pun aceasta institutie complet in slujba salajenilor, atat pentru a-i ajuta, prin corecta informare si consiliere, sa acceseze mai multe fonduri europene, cat si pentru a crea un cadru propice in judet pentru dezvoltare economica, sociala, culturala si educationala”, spune Gheorghe Stanciu.

Gheorghe Stanciu este un om de dreapta, care s-a inscris in PNTCD in 1995. In 2000 a fost ales consilier judetean PNTCD, de unde a promovat proiecte de succes pentru judet.

National-taranist convins, Gheorghe Stanciu crede in pastrarea identitatii romanesti in interiorul Uniunii Europene, precum si in valorile nationale si crestin democrate promovate de PNTCD, partid cu profunde radacini istorice in Salaj.

„Exemplele de daruire ale lui Iuliu Maniu si Corneliu Coposu, taranisti salajeni care au facut istorie si care au renuntat la familiile, libertatea si viata lor pentru tara si neam, fac parte din mostenirea noastra si avem datoria sa ii luam ca modele”, declara Stanciu.

„Ii indemn sa ma voteze pe toti cei care vor bunastare in Salaj, un judet din care tinerii sa nu mai plece, iar cei plecati sa se intoarca! Impreuna putem revitaliza acest frumos judet, incat sa traim bine acasa, in Salaj”, a concluzionat Gheorghe Stanciu.

Motto-ul pentru demersul politic al lui Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, este un citat din marele om de stat salajean Iuliu Maniu: „Pe mine nu reusesc sa ma intimideze, eu de la calea mea nu ma abat, eu hotarârile mele nu mi le schimb, eu ce cred ca este bine pentru tara si pentru neam, asta fac”.

Gheorghe Stanciu s-a nascut in anul 1959 si are la firmele pe care le conduce peste 200 de angajati.

Toti candidatii PNTCD Salaj la alegerile locale din 27 septembrie 2020, unii dintre ei tineri si cu ani petrecuti in afara tarii, sunt oameni hotarati si dornici sa lupte pentru a aduce bunastare in comunitatile lor locale.

Material realizat de FLUX 24 Media Communications SRL la comanda PNȚCD Sălaj, Cod unic de identificare:21200185

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img