spot_img
39.7 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăALEGERI 2020Candidatul PNȚCD la șefia CJ Sălaj, Gheorghe Stanciu: Contracandidații mei nu au...

Candidatul PNȚCD la șefia CJ Sălaj, Gheorghe Stanciu: Contracandidații mei nu au fost în stare să crească nici două capre

-

Gheorghe Stanciu, candidatul PNȚCD la președinția Consiliului Județean Sălaj, i-a atacat pe contracandidații săi pe care îi acuză că fug de orice fel de dezbatere televizată și că nu au realizat nimic concret în viață. Stanciu spune că, contracandidații lui sunt sprijiniți politic, că ocupă funcții politice din care și-au rezolvat problemele personale și că nu au făcut nimic concret pentru sălăjeni.

„Eu nu mă pot compara cu cei care au condus Sălajul sau cu cei care candidează la Consiliul Județean Sălaj. Eu sunt un om de cuvânt. Am demonstrat și cred că am demonstrat ceva. La mine nu contează dacă voi lucra 8-10-12 ore pe zi, eu voi fi în față. Atâta timp cât îmi va permite sănătatea voi duce la îndeplinire toate lucrurile din proiectul meu pentru a aduce bunăstare în Sălaj. Totul va fi bazat pe a aduce investitori. Voi aduce investitori, chiar și din străinătate și voi porni motoarele economiei. 

Pe cei care candidează astăzi nici nu i-am cunoscut ca oameni de administrație. Toți au fost niște politruci care au stat toată viața lor ascunși și cineva i-a scos și i-au pus pe niște funcții, că i-o făcut președinți sau vicepreședinți în politică. Eu voi administra banii sălăjenilor în așa fel încât, vă garantez că se vor întoarce la cetățeni. Am demonstrat că știu și aici chiar mă pricep. 

Îi aștept pe toți la o confruntare directă unde să vorbim despre ce a făcut fiecare. Ăștia nu au fost  în stare să crească nici două capre„, a declarat antreprenorul zălăuan Gheorghe Stanciu – candidatul PNȚCD la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.

- Reclama -

Material realizat de FLUX 24 Media Communications SRL la comanda PNȚCD Sălaj, Cod unic de identificare:21200185

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img