spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizePNL a relansat Institutul pentru Studii Populare cu Valeriu Stoica, Theodor Stolojan,...

PNL a relansat Institutul pentru Studii Populare cu Valeriu Stoica, Theodor Stolojan, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi și Emil Constantinescu

-

PNL a relansat luni seară Institutul pentru Studii Populare, în cadrul unui eveniment la care au participat președintele Nicolae Ciucă, alături de foști lideri ca Valeriu Stoica și Theodor Stolojan.

Pornind de la tema „Probleme actuale ale liberalismului în contextul războiului cultural ideologic actual”, liberalii prezenți în sală și invitații au discutat despre provocările politice actuale, dar și în perspectiva anului 2024, prin excelență unul electoral. Al doilea panel s-a concentrat pe problemele actuale în contextul „războiului” cultural-ideologic.
Invitații Teodor Baconschi și Adrian Papahagi, moderați de Sever Voinescu, au dezbătut provocările cu care se confruntă liberalismul într-un peisaj polarizat. La eveniment a participat și fostul președinte al României, Emil Constantinescu.

- Advertisement -

„Avem nevoie ca la nivelul fiecărei filiale sa redobândim încrederea în sine și să facem în așa fel încât cu toate greutățile guvernării să generăm astfel de acțiuni prin care să demonstrăm că “prin noi înșine” trebuie redefinit. PNL este cel mai vechi partid din Europa, avem datoria nu doar față de înaintașii noștri, că nu suntem cu nimic mai prejos decât cei care au făcut România Mare, trebuie sa identificam si sa ne asumăm obiective prin noi înșine este limpede că prin noi înșine înseamnă România în UE, alianța nord-atlantică, dar cu tot profilul nostru cultural” , a afirmat liderul PNL Nicolae Ciucă.

INREGISTRAREA DEZBATERII:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img