spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizePlanul lui Bogdan: Un mitic pentru Maramureș. Florin Alexe, parașutatul liberal de...

Planul lui Bogdan: Un mitic pentru Maramureș. Florin Alexe, parașutatul liberal de la București, abia știe unde-i județul

-

Planul lui Bogdan: un mitic pentru Maramureș. Liberalii nu au nicio jenă să plaseze pe locul doi la Camera Deputaților un bucureștean. Un mitic, după cum le spunem celor de pe Dâmbovița. Nu mă interesează că și-au călcat în picioare propriii membri, considerându-i inferiori unui export de la București. Este treaba celor cu carnet galben de partid cum privesc această umilință. Ofensator este ce vor să vândă alegătorilor!, consideră George Moldovan, candidat la Senat al PMP Maramureș.

Florin Alexe, parașutatul liberal de la București, abia știe unde-i județul. Noroc cu sintagma utilă pentru orientare „acolo unde se agață harta în cui”, că altfel îi lua ceva timp să găsească județul unde candidează. Ce știe acesta despre nevoile județului, despre oameni, despre locuri? Cum se identifică cu spiritul locului? Nimic nu-l interesează de toate acestea! Se bazează că este pe loc eligibil și va fi trimis de maramureșeni în Parlament. Un parlamentar care nu este din Maramureș, nu va simți nimic pentru Maramureș! Știu asta toți alegătorii!Maramureșul nu are nevoie de niciun mitic! Maramureșul are nevoie de OAMENII PMP!, mai spune Moldovan.

- Advertisement -

Articol difuzat de Flux 24 Media Communications la comanda PMP Maramureș. Cod mandatar financiar: 11200012

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img