spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizePersonaj din presă fan USR: Să le explice cineva lui Ghinea și Drulă...

Personaj din presă fan USR: Să le explice cineva lui Ghinea și Drulă că dacă ei cer, azi, demisia lui Bode pentru că a plagiat 2,95% din doctorat, mâine Antena 3 se va folosi fix de declarațiile lor ca să ceară demisia lui Kovesi, care a plagiat 4% din lucrarea de doctorat

-

E prea mult. Prea multă prostie, imi cer scuze ca-s așa dur. Să le explice cineva lui Ghinea și Drulă că dacă ei cer, azi, demisia lui Bode pentru că a plagiat 2,95% din doctorat, mâine Antena 3 se va folosi fix de declarațiile lor ca să ceară demisia lui Kovesi, care a plagiat 4% din lucrarea de doctorat. Ce e așa de complicat să ne amintim că am avut fix această discuție în 2016 și toți cei care au susținut-o pe Kovesi s-au bucurat că s-a închis??? Ce e așa de greu de anticipat că A3 are nevoie exact de această muniție, iar patronul postului, Felix, n-a uitat și nu-i iartă pe cei care l-au băgat la zdup, afirmă pe Facebook Mircea Marian, un personaj din presă fan USR.

- Reclama -

Îmi pare rău, dar e un raționament de A+B=C, în doi pași, pe care lideri ai opoziției nu-s în stare să-l facă și se duc ca taurul furios fix în zidul roșu. N-au decat sa sară trolii de partid, dar e prea multă…., mai spune Marian.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img