spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizePașcan (PMP): „Reformele” de jalnică alăturare și strânsură ale „României educate” vor...

Pașcan (PMP): „Reformele” de jalnică alăturare și strânsură ale „României educate” vor dudui glorios, reanimate prin magistrala implicare și în urma mărețelor indicații strategice ale președintelui României

-

Fraților, educația, învățământul României sunt „salvate”!„Reformele” de jalnică alăturare și strânsură ale „României educate” vor dudui glorios, reanimate prin magistrala implicare și în urma mărețelor indicații strategice ale președintelui României. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, acuzat de plagiat, a demisionat rușinos, trăiască noul ministru, Ligia Deca, tocmai catapultată de-a berbeleacul din poziția de consilier prezidențial, afirmă vicepreședintele PMP Marius Pașcan.

- Reclama -

Țara își pune nădejdea în măreața sa pregătire și expertiza de inginer naval, cu master în management maritim, portuar, și în doctoratul său în științe politice. Prin urmare, să avem încredere că va purta învățământul, din val în val, în tangaj, până ne va lua cu rău de educație, spre limanul unei eșuări lamentabile și cât se poate de predictibile.Vivat, crescat, scufundat! Educația fie politic lăudat!, mai spune Pașcani.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img