spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasămediuParlamentarii au muncit in 5 luni doar 39 de zile

Parlamentarii au muncit in 5 luni doar 39 de zile

-

Parlamentarii au lucrat în prima sesiune parlamentară din acest an doar…39 zile, în decurs de 5 luni, transmite Europa FM.

- Reclama -

În plus, au lăsat restante peste 700 de proiecte și inițiative legislative – potrivit datelor de pe site-urile celor 2 Camere ale Parlamentului.

Prima sesiune parlamentară a acestui an a început în luna februarie şi s-a încheiat la finalul lunii iunie: în total 5 luni.

În toată această perioadă, deputații şi senatorii au lucrat în plen 316 ore, adică 39 de zile.

Senatorii au fost însă mult mai harnici decât colegii lor din Camera Deputaţilor. Deşi au lucrat în mai puţine şedinţe de plen, au strâns mai multe ore de dezbateri: aproape 160.

La Camera Deputaților, s-au înregistrat şi cele mai multe şedinţe de plen suspendate: fie din lipsă de cvorum, fie din cauză că nu au ajuns reprezentanții Guvernului.   Cea mai scurtă ședință a Camerei Deputaților a durat….un minut și 44 de secunde.

Recordul absolut s-a înregistrat însă în sesiunea anterioară, când vicepreşedintele de atunci al Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a suspendat lucrările după doar… 23 de secunde.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...