spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăDezvaluiriCAZUL BARBATULUI DIN BRAILA CARE A VRUT SA ISI FACA SINGUR DREPTATE...

CAZUL BARBATULUI DIN BRAILA CARE A VRUT SA ISI FACA SINGUR DREPTATE SCOATE LA IVEALA INFORMATII SOCANTE: 4 presupusi criminali lasati liberi de un procuror care a uitat sa administreze probele

-

FLUX 24 a relatat  luni ca dupa mai bine de 5 luni de la uciderea sotiei sale, Vasile Stoian a pus mana pe un cutit si pe o ranga si a intrat in casa celor patru suspecti lasati in libertate de judecatori pentru a-si face singur dreptate.

- Reclama -

CITITI SI: LA 5 LUNI DUPA UCIDEREA SOTIEI: Un barbat din Braila a vrut sa se razbune pe cei 4 presupusi ucigasi, lasati in libertate de Justitie/ “Nu face justitia dreptate, fac eu!”

Cazul scoate la iveala abuzuri pe banda rulanta facute de procurori si judecatori. Procurorul Mircea Ciutac a „uitat” mai multe luni sa trimită probele ADN pentru confirmarea autorilor, iar judecătorul a permis suspecților să se înțeleagă între ei, dupa ce initial au recunoscut crima.

Mai mult Vasile Stoian este nevoit in fiecare zi sa se intalneasca cu cei patru indivizi suspecti ca i-au omorat sotia cu o scandura.  Vasile și cele două fetițe ale sale, Anamaria (12 ani) și Andreea (10 ani) sunt vecini cu presupușii făptași, care inițial au recunoscut crima. Cei patru suspecți – Marcel Mocanu, Ionuț Mocanu, Valentin Mocanu și Radu Baboi, initial arestati,au fost eliberati de Curtea de Apel Galați.

Crima a avut loc într-o seară de luni, era 23 februarie. Marcela Stoian a închis magazinul familiei din centrul satului și a luat-o pe drumul spre casă. „De obicei, mă duceam eu și o luam”, a povestit soțul. Adevărul că acesta băuse ceva și nu dorea să se mai ducă cu mașina, pentru a nu avea probleme. După ora 9.30 au început și el, și fetele, s-o sune. După 22.00 a plecat după soție, pe care a găsit-o pe drum, întinsă la pâmânt, cu fața în noroi. „Fața îi era vânătă, era plină de sânge”, a mai adăugat acesta. Nu doar că Marcela a fost bătută cu șipca, dar a fost lovită cu picioarele atât de tare încât medicii legiștii i-au găsit organele interne dislocate. Criminalistii au facut ancheta cu un caine politist care i-a condus spre 4 suspecti.  La reconstituirea de pe 26 februarie, cei patru au descris cu lux de amănunte crima. Motivul: să-i ia banii. Femeia avea doar 100 de lei la ea.

Mircea Ciutac, procurorul care a condus ancheta, este considerat de familia victimei unul dintre vinovații pentru eliberarea  suspecților. Din relatările martorilor, ale familiei, ale suspecților, și din motivarea judecătorului de la Curtea de Apel Galați (CCA) reies o serie de posibile gafe ale magistratului care au dus la decizia eliberării suspecților din arestul preventiv. Mai mult judecatorul nu a vrut sa tina cont de probe si a decis eliberarea suspectilor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...