spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăJustitiePALMĂ PENTRU DNA CONSTANȚA în dosarul Nicușor Constantinescu: Raluca Irinel Parepa, şefa...

PALMĂ PENTRU DNA CONSTANȚA în dosarul Nicușor Constantinescu: Raluca Irinel Parepa, şefa Secţiei de Cardiologie din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, FĂRĂ control judiciar

-

Raluca Irinel Parepa, şefa Secţiei de Cardiologie din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a scăpat de controlul judiciar, după ce fusese acuzată că l-ar fi favorizat pe fostul șef al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.

Potrivit DNA, „la data de 8 iunie 2016, inculpaţii Parepa Raluca Irinel şi Țoringhibel Marius, în calităţile arătate mai sus, au dispus internarea inculpatului Constantinescu Nicuşor Daniel (arestat preventiv în dosarul nr. 821/36/2015 al Curţii de Apel Constanţa) la subunitatea medicală unde îşi desfăşoară activitatea, astfel încât acesta să execute măsura arestului preventiv în condiţii mai blânde“.

- Advertisement -

„Inculpatul Constantinescu Nicuşor Daniel a fost internat în unitatea medicală respectivă, deşi era obligatorie internarea sa într-una dintre unităţile medicale ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, cu efectul sustragerii acestuia de la executarea, în mod legal, a măsurii arestării preventive dispuse de către instanţa competentă, pe durata internării în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Concret, din probatoriul administrat a reieşit că diagnosticul la internare al inculpatului nu necesita internarea în unitatea medicală mai sus menţionată“, potrivit celor de la Anticorupţie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img