spot_img
36.4 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăDezvaluiriOmul Ministrului Dandana, prins la furat lemne

Omul Ministrului Dandana, prins la furat lemne

-

Vineri seara, în jurul orelor 18.10, poliția a fost sesizată prin serviciul unic 112 , despre un transport ilegal de material lemnos către pensiunea deținută în comuna Isverna de către Marian Balaci, directorul școlii din Isverna, fost consilier în Ministerul Turismului, fost candidat al PNL la Primăria din localitate, scrie Informația de Severin.

- Reclama -

PNL Mehedinți este condus de Virgil Popescu, ministrul Energiei.

- Advertisement -

Balaci a activat ca arbitru în Liga 1.

„La data de 10 iunie a.c., ora 18.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Baia de Aramă, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Izverna cu privire la faptul că la Școala Gimnazială Izverna a fost adus material lemnos cu un camion, iar o altă cantitate a fost descărcată la o pensiune din comuna Izverna.La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Baia de Aramă, care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că un bărbat de 57 de ani, din județul Mehedinți trebuia să efectueze două transporturi de material lemnos la o unitate școlară. Un camion a fost descărcat la unitatea școlară, iar al doilea camion a fost descărcat la o pensiune din aceeași comună.Materialul lemnos, în cantitate de 19 mc, de diferite specii ce a fost găsit la pensiunea din satul Seliștea a fost confiscat și dat în custodia organului silvic în vederea continuării cercetărilor penale.Prejudiciul estimat este de aproximativ 5.000 de lei.În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare” transmite I.P.J. Mehedinți.

- Advertisement -

Marian Balaci, directorul Școlii din Isverna reacționează pe contul său de Facebook, după ce „Informația de Severin” a publicat știrea despre lemnele destinate școlii, dar ajunse în curtea propriei pensiuni. În acest sens, Balaci publică un drept la replică, în care precizează că lemnele au ajuns în curtea pensiunii sale, într-o situație de forță majoră, după ce mașina care le transporta s-a stricat și trebuiau depozitate într-un loc sigur.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img