AcasăDezvaluiriOmul de casă al lui Vîntu pedepsit cu bătaia dacă nu executa...

Omul de casă al lui Vîntu pedepsit cu bătaia dacă nu executa ordinele numit șef peste ajutoarele de stat date de Cioloș

-

Ionel Dancă, fost jurnalist la Realitatea TV, care apare în stenograme savuroase cu Sorin Ovidiu Vântu, a fost numit de premierul Dacian Cioloș președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat.

Într-una din stenograme, SOV se lăuda că Dancă este omul său de încredere și dacă cumva nu îi execută ordinele la milimetru îi aplică pedepse fizice.

ionel-dancaIonel Dancă (foto) este și consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului și este membru în mai multe Consilii de Administrații în regiile de stat de unde încasează lunar sume importante.

Decizia a fost publicată marți în Monitorul Oficial.

La data intrării în vigoare a acestui document se abrogă Decizia premierului numărul 247/2016, publicată în Monitorul Oficial din 20 iulie, prin care Dorin Emil Măntescu, la momentul respectiv consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, a fost numit președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat. Pe 1 septembrie, Dorin-Emil Măntescu a fost eliberat, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului.

Consiliul pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat este un organism consultativ interministerial, fără personalitate juridică.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...