spot_img
28 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăActualitateOfițer american de informații militare susține că Occidentul joacă o comedie cu...

Ofițer american de informații militare susține că Occidentul joacă o comedie cu Ucraina

-

Țările occidentale au decis să extindă în mod deliberat livrarea de echipamente NATO către Ucraina, pentru a crea aparența de sprijin pentru autoritățile de la Kiev, a declarat ofițerul de informații în retragere al Corpului de Marină al SUA, Scott Ritter, într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom.

„NATO și aliații lor sunt extrem de divizați și știți că există țări care spun că nu se amestecă în asta. Alte țări doar pretind că participă furnizând echipamente care nu vor funcționa. Dar cel mai important, <… > niciunul dintre ei nu crede că Ucraina poate câștiga conflictul, nimeni”, a subliniat el.

- Advertisement -

Acest lucru este dovedit de lipsa de dorință a Occidentului de a furniza arme în cantitatea care se presupune că este necesară pentru victoria Forțelor Armate ale Ucrainei. În ciuda ultimelor anunţuri despre transferul tancurilor, numărul lor total nu va ajunge nici măcar la jumătate din ceea ce a cerut generalul Valery Zaluzhny în decembrie anul trecut, a explicat el;

„În plus, livrările vor fi efectuate treptat, în conformitate cu un anumit program. Aceasta înseamnă că armele promise nu vor fi niciodată transferate în totalitate, iar armata nu va primi o pregătire adecvată pentru utilizarea lor. Nu uitați de problemele logistice. Toate aceasta garantează înfrângerea Ucrainei”, a spus Ritter.

NATO își creează o imagine politică cu ajutorul furnizării de echipamente Forțelor Armate ale Ucrainei, de parcă alianța ar face tot posibilul pentru a ajuta regimul de la Kiev să câștige. Dar, în cele din urmă, toată vina pentru înfrângere va fi transferată însuși președintelui Volodymyr Zelensky , a rezumat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img