spot_img
12.7 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăDezvaluiriOamenii de pe moșia Firea-Pandele de la BTT: Șomer cu averi din...

Oamenii de pe moșia Firea-Pandele de la BTT: Șomer cu averi din donații, 100.000 de euro la saltea, jurnalist cu 13 terenuri în Ilfov

-

Ultimii doi administratori de la BTT, compania deținută de statul român prin Ministerul Familiei controlat de Gabriela Firea, ies în evidență măcar prin declarațiile lor de avere, dacă tot nu au niciun fel de experiență în turism. Astfel, jurnalistul de la televiziunea lui Florentin Pandele se laudă cu numai puțin de 13 terenuri, în timp ce consilierul PSD local din Sectorul 4 declară senin că nu are niciun loc de muncă și trăiește exclusiv din donați, scrie Replica de Constanta.

Un fost prezentator TV de la Metropola TV, televiziunea lui Florentin Pandele, alături de un consilier local PSD din Sectorul 4, sunt ultimele nume găsite de Gabriela Firea să administreze ce a mai rămas din uriașa avere a UTC, sub actuala titulatură de BTT SA.
George Alexandru Ciubotaru nu este numai jurnalist la televiziunea lui Pandele, ci și consilier la ministerul deținut de soția acestuia, Gabriela Firea, loc unde a adăstat după ce a părăsit companiile din Primăria Capitalei, unde era plătit în mandatul Firei, spune sursa citată.

- Advertisement -

În ultima sa declarație de avere, depusă în iunie 2022 din funcția de consilier al Gabrielei Firea la Ministerul Familiei, George Ciubotaru dezvăluie că este proprietarul a nu mai puțin de 13 terenuri, cu o suprafață totală de peste 40.000 de metri pătrați. Vorbim de imobile amplasate în București și în localitatea ilfoveană Nuci, cărora li se adaugă un apartament în Capitală.Tânărul numit șef la BTT SA nu are în rest nicio mașină, cont bancar sau alte bunuri, în schimb se poate lăuda că încasează venituri exclusiv de la familia Gabrielei Firea. Astfel, George Ciubotaru declara în iunie 2022 venituri de 47.604 lei ca prezentator TV de la Publivol Creativ SA (firma care deține Metropola TV), la care se adăugau venituri de 11.492 lei ca inspector de specialitate la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic și 6.221 lei ca specialist relații publice la Compania Municipală Consolidări SA, ambele controlate de Primăria Capitalei, structuri unde a fost angajat în mandatul Gabrielei Firea. În fine, jurnalistul cu 13 terenuri a mai declarat și venituri de 17.396 lei din drepturi de autor, mai spune RC.

Ajungem și la tizul consilierului latifundiar, alesul local traseist din Sectorul 4, George Adrian Turmac. Conform ultimei sale declarații de avere, din iunie 2022, noul șef de la BTT SA este proprietarul a două terenuri intravilane din Snagov, ambele primite ca donație, precum și a două apartamente în București.

- Advertisement -

Turmac are un Opel și un Mini și a încasat în mai 2022 o sumă uriașă- 559.112,69 lei- din vânzarea unui apartament. Peste 100.000 de euro pe care îi ține în buzunar sau la saltea, întrucît în bănci are puțin peste 220.000 de lei și euro.

Politicianul intrat în politică pe lista PNL și migrat ulterior la PSD, sub comanda Gabrielei Firea, nu are niciun loc de muncă și trăiește exclusiv din donații.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img