spot_img
9.2 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăAnalizeLUPTA PENTRU PUTERE DE LA KIEV: Zelenski anunță arestări după scandalurile de...

LUPTA PENTRU PUTERE DE LA KIEV: Zelenski anunță arestări după scandalurile de corupție

-

Preşedintele Volodimir Zelenski le-a vorbit ucrainenilor despre justiţie, în mesajul video de duminică seară, menţionând cazul de corupţie descoperit în rândul oficialilor guvernamentali şi asigurându-i că în ciuda războiului, societatea se va construi pe principii corecte şi nu va mai reveni la practicile din trecut. El a părut să sugereze că în zilele următoare va anunţa unele schimbări importante în această privinţă, transmite news.ro.

„Vreau ca acest lucru să fie clar: nu se va reveni la ceea ce a fost în trecut, la modul în care trăiau diverse persoane apropiate de instituţiile statului sau cei care şi-au petrecut întreaga viaţă alergând după un scaun”, a spus Volodimir Zelenski.

- Advertisement -

„Săptămâna aceasta va fi un moment pentru decizii adecvate. Aceste decizii au fost deja pregătite. Nu vreau să le anunţ acum, dar totul va fi corect”, a spus Zelenski. „Înţeleg ce a atras atenţia oamenilor. În fiecare situaţie, vom analiza totul în detaliu. Problemele legate de energie şi de achiziţii. Relaţiile dintre guvernul central şi regiuni. Tot ce ţine de achiziţiile pentru armată. Şi aşa mai departe”, a continuat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img