O nouă parcare în Severin

0

Se lucrează intens la finalizarea unei noi parcări în Drobeta Turnu-Severin, într-o zonă în care municipalitatea nu a mai intervenit de ani de zile.

„Este o zonă foarte circulată. Vorbim despre aleea de acces de lângă cimitir, care face legătura între Kiseleff și Crihala. În zonă, erau foarte puține locuri de parcare, iar oamenii au solicitat înființarea de locuri de parcare aici. Tocmai de aceea, am demarat o amplă lucrare: asfaltăm, înființăm 55 de locuri de parcare, punem pavele, creăm spații verzi și vom moderniza un loc de joacă”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Marius Screciu: „Asfaltăm, înființăm 55 de locuri de parcare, punem pavele, creăm spații verzi și vom moderniza un loc de joacă”

Practic a început realizarea sistemului de canalizare pluvială și s-a creat infrastructura. Se toarnă deja primul strat de asfalt, după care se va realiza și stratul de uzură. Constructorul promite că în maximum o săptămână, vor fi finalizate și sistemul de iluminat public, dar și plantarea copacilor.