spot_img
-0.6 C
București
joi, ianuarie 27, 2022
AcasăDezvaluiriO NOUĂ ÎNSCENARE DEVOALATĂ: Cum i-a “sugerat“ DNA unei martore să își...

O NOUĂ ÎNSCENARE DEVOALATĂ: Cum i-a “sugerat“ DNA unei martore să își “amintească“ de Dan Andronic

-

Romania Tv a prezentat un fragment din declaratia data de martora Mihaela Alexandroiu la Curtea de Apel Brasov, in dosarul “Ferma Baneasa”. Alexandroiu a dezvaluit in fata instantei ca numele jurnalistului Dan Andronic de la Evenimentul Zilei trimis in judecata pentru constituire de grup infractional si complicitate la trafic de influenta, i-ar fi fost sugerat chiar de catre comisarul de politie de la DNA care a audiat-o, scrie Lumea Justiției.

Mai exact, martora a explicat in fata instantei ca politistul judiciar de la DNA ar fi ajutat-o sa isi aduca aminte numele lui Andronic. Halucinant este ca, potrivit RTV, Mihaela Alexandroiu nici macar nu il cunoaste pe Andronic, asa cum ea insasi ar fi recunoscut in momentul in care a fost intrebata acest lucru de avocati.

Iata declaratia in care Mihaela Alexandroiu dezvaluie cum a fost ajutata de comisarul de politie de la DNA sa isi aminteasca numele lui Dan Andronic:

Am avut foarte multe lapsusuri si comisarul de politie m-a ajutat sa-mi aduc aminte nume de persoane. M-a ajutat comisarul de politie sa-mi amintesc doar la Shimon Shevez si Dan Andronic. M-a intrebat daca cunosc aceste nume”.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială