spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăActualitateNoul prefect USR-PLUS al Capitalei, dușmanul lui Nicușor: Va dispărea

Noul prefect USR-PLUS al Capitalei, dușmanul lui Nicușor: Va dispărea

-

Fostul candidat PNL la primăria Sectorului 3 din Capitală, Adrian Moraru a publicat pe Facebook un mesaj al candidatului USR-PLUS pentru funcţia de prefect al Capitalei, Alin Stoica, care, la finalul anului trecut, îl ironiza pe Nicuşor Dan. „Eu cred că independentul care susţine acum PNL va disprărea din viaţa politică după 4 ani”, scria Alin Stoica conform adevarul.ro.

- Reclama -

„Prefectul Berbeceanu a fost demis si a venit cineva care are zero experienta în administratie, a lucrat HR la o banca.  Ok. Nicio paguba. Sa fie atent ce semnează ca la puscarie se intra nu doar daca esti corupt ci si pentru ca habar nu ai administratie si semnezi aiurea lucruri ilegale.  Ce vreau sa remarc e ca domnul il iubeşte pe primarul Dreptei Unite ca sarea in ochi si el isi doreste ca Nicusor Dan nu doar sa nu mai fie ales ci si sa dispară din politica.  In esenţa nici asta nu e o problema, nu strica niţel check and balances la Bucuresti”, a notat pe Facebook Adrian Moraru, fost candidat PNL pentru primăria Sectorului 3 din Capitală.   

Acesta din urmă a publicat o fotografie cu un mesaj scris de către Alin Stoica, propunerea USR-PLUS pentru funcţia de prefect al Capitalei, în care acesta îl ironizează pe Nicuşor Dan.  

Poate nu e rău pentru unii care declara că sunt independenţi, să se răzgândească. Poate îşi aduc aminte de ce au intrat în politică. Că se pare că unii au uitat, mai ales după ce şi-au văzut visul împlinit. Eu cred că independentul care susţine acum PNL va dispărea din viaţa politică după 4 ani”, relata Stoica.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img