spot_img
24.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăDezvaluiriNOU SCANDAL LA DNA: Procurorii au refuzat cererile lui Kovesi de arestare...

NOU SCANDAL LA DNA: Procurorii au refuzat cererile lui Kovesi de arestare a lui Dan Andronic

-

La B1, colegul meu Mirel Curea nu și-a ținut gura și a făcut o dezvăluire socanta. Informatii din sursa sigura, din cercul procurorilor. El a spus că Laura Codruța Kovesi a cerut arestarea și apoi rearestarea lui Dan Andronic în mai multe rânduri. În cazul solicitărilor de rearestare, de fiecare dată a fost refuzată de procurori, scrie pe facebook redactorul șef al EVZ, Simona Ionescu.

- Reclama -

Discuțiile dintre procurori și Kovesi au fost unele absolut ilegale și deopotrivă scandaloase, cu atât mai mult cu cât, la mențiunea că „nu sunt probe pentru cererea arestării”, Kovesi a încercat să-i aducă pe procurori la ordine în manieră de-a dreptul stalinistă: „Pai asta v-am întrebat eu?”. Sa va mai spun ca Dan Andronic este singurul patron de ziar jurnalist cu experienta ca sa intelegeti de ce se vroia eliminarea lui?!? Unui procuror independent i-ar fi fost jena sa-i intocmeasca un rechizitoriu ca cel cu Printul Paul. Te umflă râsul. Așteptăm să vedem ce zic și judecătorii, mai afirmă Ionescu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...