spot_img
4.3 C
București
vineri, ianuarie 21, 2022
AcasăDezvaluiriNOU SCANDAL LA DNA: Procurorii au refuzat cererile lui Kovesi de arestare...

NOU SCANDAL LA DNA: Procurorii au refuzat cererile lui Kovesi de arestare a lui Dan Andronic

-

La B1, colegul meu Mirel Curea nu și-a ținut gura și a făcut o dezvăluire socanta. Informatii din sursa sigura, din cercul procurorilor. El a spus că Laura Codruța Kovesi a cerut arestarea și apoi rearestarea lui Dan Andronic în mai multe rânduri. În cazul solicitărilor de rearestare, de fiecare dată a fost refuzată de procurori, scrie pe facebook redactorul șef al EVZ, Simona Ionescu.

Discuțiile dintre procurori și Kovesi au fost unele absolut ilegale și deopotrivă scandaloase, cu atât mai mult cu cât, la mențiunea că „nu sunt probe pentru cererea arestării”, Kovesi a încercat să-i aducă pe procurori la ordine în manieră de-a dreptul stalinistă: „Pai asta v-am întrebat eu?”. Sa va mai spun ca Dan Andronic este singurul patron de ziar jurnalist cu experienta ca sa intelegeti de ce se vroia eliminarea lui?!? Unui procuror independent i-ar fi fost jena sa-i intocmeasca un rechizitoriu ca cel cu Printul Paul. Te umflă râsul. Așteptăm să vedem ce zic și judecătorii, mai afirmă Ionescu.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...