Nou scandal cu prefecții în PNL: Explodează filiala din Buzău

0

Senatorul liberal Vlad Pufu atrage atenţia colegilor din Guvern, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu au desemnat cel de-al doilea subprefect al judeţului Buzău, post care ar fi trebuit să revină PNL. ”Modul în care a fost gestionată instalarea noilor subprefecţi a adus serioase prejudicii organizaţiei PNL Buzău”, afirmă liberalul, adăugând că ”răfuielile politicii locale, escaladate la acest nivel, trebuie să înceteze, mai ales în contextul provocator actual”, transmite news.ro.

”Am intrat în politică să vorbesc, nu să tac! Drept urmare, atrag atenţia decidenţilor guvernamentali că modul în care a fost gestionată instalarea noilor subprefecţi a adus serioase prejudicii organizaţiei PNL Buzău, creând în interior incertitudine şi neîncredere.

Amânarea fără o explicaţie pertinentă, oficială, a numirii celui de al doilea subprefect ne pune într-o situaţie cel puţin inconfortabilă faţă de cei care ne-au încredinţat votul lor în 6 decembrie.  Răfuielile din spatele politicii locale, escaladate la acest nivel, trebuie să înceteze, mai ales în contextul provocator actual”, a scris Vlad Pufu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Pufu atrage atenţia că PNL Buzău riscă să nu fie luat în serios şi să fie impiedicat să devină o ”alternativă serioasă a PSD Buzău”.