spot_img
19.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăALEGERI 2020Senatorul lui Bercea Mondial și Emi Pian care a penetrat Comisia SIE,...

Senatorul lui Bercea Mondial și Emi Pian care a penetrat Comisia SIE, MOGULUL JOCURILOR DE NOROC

-

Liviu Voiculescu este senator PNL, președintele PNL Olt și, totodată, membru în comisia specială pentru controlul activității Serviciului de Informații Externe. Fost polițist – zis și ”Mamba” -, Liviu Voiculescu s-a lansat mai întâi în afaceri, iar apoi și-a făcut și o intrare triumfală în politică, scrie Gândul.

- Reclama -

Liviu Voiculescu a apărut la petreceri cu interlopii Emi Pian și Bercea Mondial.

Sursele GÂNDUL.RO au transmis că senatorul liberal ”este foarte atent la ceea ce se întâmplă în lumea profitabilă a jocurilor de noroc din România, cu atât mai mult cu cât a scos și scoate chiar el profit consistent dintr-o astfel de afacere (e drept, trecută pe numele soției) și, nu în ultimul rând, este și judecat într-un dosar care a pornit tot de la ”păcănele” și de la interceptările procurorilor DIICOT”.

Potrivit surselor Gândul, ”se pregătește, acum, o lege pe jocurile de noroc, fiind introduse și 2 amendamente-surpriză” (pe sistem ”OUG 13”) la Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc. Aceste amendamente ”l-ar scăpa pe senatorul PNL de toate problemele”.

”Terenul” pare a fi pregătit din toate punctele de vedere, chiar senatorul PNL Liviu Voiculescu fiind cel care, spun sursele GÂNDUL.RO”l-a pus în funcție pe Teodor Tiberiu Alin șeful Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN), cu rang de secretar de stat. A insistat în ședința PNL, a făcut presiuni mari pentru ca protejatul său, care până atunci era vicepreședinte, să fie numit nr. 1 în ONJN”.

Acest Proiect de Lege pentru completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc este inițiat de unul dintre colegii din PNL ai lui Liviu Voiculescu și a fost avizat negativ de Consiliul Legislativ al cărui președinte este Florin Iordache. Pe de altă parte, acest proiect a fost avizat favorabil de Consiliul Economic și Social condus de Iacob Baciu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img