spot_img
27.6 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeNormă de colectare pentru fiecare inspector ANAF în București în 2020: 2.300.000...

Normă de colectare pentru fiecare inspector ANAF în București în 2020: 2.300.000 de lei

-

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a impus o normă de colectare de 2,3 milioane de lei pentru fiecare inspector de la direcția de Antifraudă din București.

- Reclama -

„(…) În ceea ce privește DRAF București au fost stabilite următoarele niveluri (ținte) de realizat în anul 2020: (…) indicatorul „sume totale stabilite/ estimare urmare acțiunilor de control, pe un inspector antifraudă activ: 2.300.000 de lei/ inspector activ”, se arată în circulara transmisă pe 21 ianuarie 2020 inspectorilor ANAF de către Carmen Elena Tatu, inspector general Antifraudă, Direcția Generală Antifraudă Fiscală, documentul fiind făcut public de Mediafax.

Vasile Marica, președintele sindicatului Sed Lex, a criticat acest document.

„La ora actuală i-am băgat în ședință după ce i-am întrebat de ce au făcut chestia asta (după ce au transmis circualara respectivă -n.red.) și presupun că în cel mai scurt timp schimbă lucrul ăsta. (…) Din punctul meu de vedere, a da o țintă ca indicator de performanță, câte amenzi dă, este o prostie din punctul meu de vedere. Nu cred că asta e soluția pentru viitor”, a declarat Vasile Marica pentru Mediafax.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...