spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriPremierul cu ochi albaștri de la PSD: Prin gura lui vorbește Maior

Premierul cu ochi albaștri de la PSD: Prin gura lui vorbește Maior

-

Conform unor surse DC News, dacă moțiunea va trece și Guvernul PNL va cădea, PSD îl va propune premier pe rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, Remus Pricopie.

- Reclama -

Despre Pricopie presa a speculat că ar fi apropiat de serviciile de informații.

”Dacă cunoști personajul și citești cu atenție ce zice, observi că, de fapt, prin gura lui Remus Pricopie vorbește George Maior, care, pentru că funcția nu-i permite, trebuie să tacă”, spunea despre Pricopie acum câțiva ani jurnalista Emilia Șercan.

”De fapt, Remus Pricopie a devenit „incisivul” de serviciu (sau de servicii?) cam în același timp în care George Maior a început să fie chemat la comisia de control a activității SRI, iar funcția de ambasador a început să-i fie amenințată prin declarațiile încrucișate ale celor din PSD și ALDE, în special ale lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Dacă înainte dădea scurte declarații de presă, care erau preluate instantaneu de câteva site-uri, mereu aceleași, de câteva luni de zile Remus Pricopie publică în mod constat, ca editorialist invitat, în două publicații cu expunere destul de mare: blogurile Adevărul și Ziare.com., mai susținea Șercan.

”Bun, și acum să vedem cum stau lucrurile în cazul domnului Remus Pricopie: domnul Pricopie, absolvent de facultate de chimie, cu doctorat în științe politice, este în acest moment președintele Academiei de Științe ale Securității Naționale (ASSN), înființate de Gabriel Oprea și George Maior. Are legătură domnul Pricopie cu securitatea națională, cel puțin din perspectivă științifică, cam cum am eu cu chimia. Când Maior a fost numit ambasador în SUA și nu a mai putut fi președintele ASSN, l-a pus în această funcție pe Remus Pricopie, care stă acolo ca interimar de TREI ani. Pricopie îi ține funcția de președinte blocată pentru Maior ca să aibă omul o sinecură și o poziție pretins onorabilă pe care să se întoarcă, când o fi cazul.Această academie este o instituție-sinecură, care le asigură un salariu lunar PE VIAȚĂ unor indivizi care, în cea mai mare parte a lor, nu au nicio legătură cu sistemul de securitate, însă toți au o calitate mai importantă – sunt prietenii și tovarășii lui George Maior: Vasile Dîncu, Dan Mihalache, Sorin Cîmpeanu, Adrian Curaj. Iar printre membrii ASSN care au legătură cu sistemul de securitate se numără plagiatori. Doar nu credeați că am epuizat subiectul plagiatelor din ASSN”, mai afirma ea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...