spot_img
1.6 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeNordis Travel propune circuite turistice culturale exclusiviste

Nordis Travel propune circuite turistice culturale exclusiviste

-

India, Franța, Norvegia, Costa Rica, Islanda sau Africa de Sud sunt câteva dintre destinațiile circuitelor turistice culturale care vor ține capul de afiș al anului turistic 2022 la Nordis Travel, agenția touroperatoare axată pe vacanțe ”tailor made”. Noua ofertă turistică a fost lansată sub conceptul ”Terapie prin călătorie – o nouă viziune despre modul în care îți alegi destinația de vacanță”.

- Reclama -

Prețurile pornesc de la puțin peste 1.600 de euro de persoană. ”Pentru anul turistic 2022, Nordis Travel a pregătit câteva zeci de circuite turistice culturale exclusiviste cu plecare la date fixe și prețuri începând de la 1.637 euro/persoană, în care sunt incluse toate taxele și bacșișurile, transportul cu avionul, transferurile, cazare la hoteluri de 4 și 5 stele, cine, croaziere și excursii în locuri demne de un jurnal de călătorii.

Se asigură însoțitor de grup din partea agenției și ghid local, ceea ce înseamnă un mare atu pentru descoperirea unor experiențe autentice”, anunță agenția de turism, citată de news.ro. Cele mai solicitate, până în acest moment, sunt cele din Normandia și Valea Loarei, Fiordurile Norvegiei, Costa Rica, Islanda, Kerala, Strasbourg-Colmar și Africa de Sud.

”Călătoriile ne încarcă cu o stare de bine, ne oferă prilejul de a cunoaște locuri frumoase și oameni noi, cu poveștile lor, ne deschid mintea, ne ajută să ne cunoaștem mai bine noi înșine. O vacanță, chiar scurtă, face minuni în ceea ce privește relaxarea și detașarea de rutina vieții de zi cu zi. O vacanță înseamnă cu adevărat sănătate curată”, spune Anca Drugan, CEO Nordis Travel.

Potrivit companiei, lux nu înseamnă neapărat scump, ci mai degrabă experiența și emoțiile pe care ți le oferă o clădire istorică, o arhitectură deosebită, un colț de stradă cu poveste sau plăcerea de a savura o carte bună într-un loc liniștit, în mijlocul naturii.

„De organizare și toate detaliile vacanței se ocupă consultanții Nordis Travel, pregătiți să fie la dispoziția turiștilor 24/7, pentru a le oferi vacanțe tailor made croite după preferințele și buzunarul fiecăruia. Consultanții noștri discută cu turiștii pentru a le afla dorințele, apoi alcătuiesc itinerariul vacanței, arătând care sunt locurile de neratat, restaurantele cu cele mai bune preparate – ca să simtă gustul locului -, și evenimentele la care le-ar face plăcere să participe”, mai spune Anca Drugan, CEO Nordis Travel, care adaugă că în anul turistic 2022 se va manifesta o tendință aparte: turismul în circuit, în grupuri mici.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img