spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizeNatalia Intotero: În negocierile din coaliție, am spus foarte clar: asigurarea condițiilor...

Natalia Intotero: În negocierile din coaliție, am spus foarte clar: asigurarea condițiilor necesare prezenței fizice în școli este prioritară

-

Am reușit! De săptămâna viitoare, școlile și grădinițele pot trece în sistem fizic prin decizie proprie, dacă rata de incidență a scăzut sub 3 la mie. Fără rate de vaccinare și alte idei nefaste.Este un pas spre normalitate care nu a venit întâmplător, ci din momentul în care PSD și-a asumat intrarea la guvernare. Am susținut mereu învățământul cu prezență fizică, cu măsurile de rigoare, și vom continua să o facem. Unitățile de învățământ trebuie să fie ultimele care se închid și primele care se deschid, afirmă într-un comunicat deputata PSD de Hunedoara, Natalia Intotero, președintele Comisiei de Educație. 

În negocierile din coaliție, am spus foarte clar: asigurarea condițiilor necesare prezenței fizice în școli este prioritară. Ministerul Educației trebuie să pună în aplicare toate măsurile care țin de crearea condițiilor igienico-sanitare la nivelul unităților de învățământ, de la teste, până la transportul gratuit. În continuare, este important să fim prudenți. Regulie de protecție sanitară trebuie respectate. Fac un apel către părinți și profesori, pentru că depinde și de voi. De multe ori, nu ne putem așepta de la cei tineri să conștientizeze situația precară în care încă ne aflăm. Suntem cu toții responsabili. Aveți grijă de voi și de cei dragi!, mai spune Intotero.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img