spot_img
15.2 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăPoliticaTomac despre scandalul negocierilor cu PNL: Referitor la relația cu alte partide,...

Tomac despre scandalul negocierilor cu PNL: Referitor la relația cu alte partide, inclusiv discuția cu privire la propunerea PNL, aceasta a fost dezbătută în partid, iar deciziile luate au fost votate cu unanimitate de voturi sau, în unele situații, cu o largă majoritate

-

Observ o agitație neobișnuită în jurul PMP.Situația este, de fapt, foarte simplă, indiferent de cât își doresc unii sau alții să prezinte lucrurile deformat. Noi știm cel mai bine ce avem de făcut. Din respect pentru toți membrii noștri alături de care am clădit acest partid, nu am comentat public până acum nicio speculație sau zvon. În continuare, nu cred că este cazul să le oferim altora prilejul de a ne face agenda, dar aceste chestiuni țin de dezbaterea internă.Pot doar să subliniez că deciziile de orice natură într-un partid sunt luate de către membrii săi prin mecanisme democratice. Prin urmare, niciodată hotărârile nu pot fi luate în PMP fără a consulta toți membrii, afirmă fostul lider PMP europarlamentarul Eugen Tomac.

Referitor la relația cu alte partide, inclusiv discuția cu privire la propunerea PNL, aceasta a fost dezbătută în partid, iar deciziile luate au fost votate cu unanimitate de voturi sau, în unele situații, cu o largă majoritate.Ce vom face mai departe vom decide exclusiv noi, Partidul Mișcarea Populară. În acest moment cred că este necesară o dezbatere internă serioasă cu privire la drumul pe care îl avem de parcurs, drum pe care să il urmăm hotarât și asumat, mai spune Tomac.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img