spot_img
25.9 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalize"Clotilde Armand pur și simplu NU ÎNȚELEGE! A anulat un proces-verbal, a...

„Clotilde Armand pur și simplu NU ÎNȚELEGE! A anulat un proces-verbal, a plătit o amendă, a contestat un raport, a pierdut un termen, a amânat o decizie, a refuzat o plată, a mai făcut o plângere….și tot așa ne ține de un an întreg!”

-

Clotilde Armand pur și simplu NU ÎNȚELEGE! A anulat un proces-verbal, a plătit o amendă, a contestat un raport, a pierdut un termen, a amânat o decizie, a refuzat o plata, a mai facut o plangere….și tot așa ne ține de un an întreg! NU ÎNȚELEGE că nu este despre EA, nu este despre lupta eternă și irosirea fără sens a resurselor primăriei sectorului 1 în zeci de procese cu echipe de avocați și niciodată cu o rezoluție finală, fiindcă e tot timpul un nou proces și un nou dușman, afirmă Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei, vicepreședinte PSD sector 1.

- Reclama -

Și o să o țină într-o perpetuă scuză că e tot timpul cineva care nu o lasă să facă și să dreagă … Clotilde, pricepe odată … nu este despre tine, este despre o comunitate pe care ai adus-o în pragul dezintegrării administrative. Administrația locală este despre educație, despre sănătate, despre digitalizare, despre mobilitate urbană, despre investiții, despre cultură, despre parcuri, despre parcări, despre lifturi, despre spații verzi între blocuri, despre termoficare și lista este lungă… este practic despre tot ce tu habar nu ai!!!, mai scrie pe Facebook Petrescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img