spot_img
16.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalize"Clotilde Armand pur și simplu NU ÎNȚELEGE! A anulat un proces-verbal, a...

„Clotilde Armand pur și simplu NU ÎNȚELEGE! A anulat un proces-verbal, a plătit o amendă, a contestat un raport, a pierdut un termen, a amânat o decizie, a refuzat o plată, a mai făcut o plângere….și tot așa ne ține de un an întreg!”

-

Clotilde Armand pur și simplu NU ÎNȚELEGE! A anulat un proces-verbal, a plătit o amendă, a contestat un raport, a pierdut un termen, a amânat o decizie, a refuzat o plata, a mai facut o plangere….și tot așa ne ține de un an întreg! NU ÎNȚELEGE că nu este despre EA, nu este despre lupta eternă și irosirea fără sens a resurselor primăriei sectorului 1 în zeci de procese cu echipe de avocați și niciodată cu o rezoluție finală, fiindcă e tot timpul un nou proces și un nou dușman, afirmă Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei, vicepreședinte PSD sector 1.

- Reclama -

Și o să o țină într-o perpetuă scuză că e tot timpul cineva care nu o lasă să facă și să dreagă … Clotilde, pricepe odată … nu este despre tine, este despre o comunitate pe care ai adus-o în pragul dezintegrării administrative. Administrația locală este despre educație, despre sănătate, despre digitalizare, despre mobilitate urbană, despre investiții, despre cultură, despre parcuri, despre parcări, despre lifturi, despre spații verzi între blocuri, despre termoficare și lista este lungă… este practic despre tot ce tu habar nu ai!!!, mai scrie pe Facebook Petrescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...