spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăActualitateNăsui dă tunul Sării. Oana Bulai (PSD): Atac la siguranța națională!

Năsui dă tunul Sării. Oana Bulai (PSD): Atac la siguranța națională!

-

Atac la siguranța națională! Așa pot fi descrise intențiile ministrului Năsui în cazul Salrom. Operațiunea deconspirată de colegul meu Daniel Zamfir arată ce urmărește ministrul userist în privința Salrom! Prăduitorii de la guvernare pregătesc să dea un nou atac la avuția României! În vreme ce ocupă spațiul public cu războaiele lor politice, țara e vândută bucată cu bucată. Mulți nu au înțeles de ce ministrul Năsui și-a concentrat atenția asupra Salrom. Explicația prezentată și de Daniel Zamfir e simplă: dacă sunt vândute 2 procente din cât deține statul român la Salrom, atunci România pierde controlul și majoritatea asupra companiei. În acest moment, statul român deține 51%, iar Fondul Proprietatea 49%. Practic, dl Năsui atentează cu bună știință la interesul național, afirma deputata PSD de Neamt Oana Bulai pe facebook.

- Reclama -

Și uite cum, peste noapte, un așa-zis progresist vânzător de țară înclină balanța și face cadou străinilor compania de sare a României. Pentru resursele țării noastre s-au luptat strămoșii noștri, și-au dat viața, iar acum un trădător de neam vine și vinde resursa de sare. Obiectivul lor nu e bunăstarea românilor, ci să vândă bucată cu bucată resursele țării către străini!Sper ca presa să investigheze aceste intenții pe care ministrul Năsui le are în privința Salrom. Sunt convinsă că vor ieși la suprafață multe „surprize”, mai afirma Bulai.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...