spot_img
11 C
București
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăCulturăFestivalul EXIT de la Novi Sad: În prima zi, am avut 30.000...

Festivalul EXIT de la Novi Sad: În prima zi, am avut 30.000 de vizitatori la deschidere, iar aseară, aproape 40.000 de oameni. E fantastic! După mult timp, hotelurile, apartamentele, restaurantele sunt pline

-

După primele două zile ale festivalului EXIT, totul decurge bine conform celor planificate. Atmosfera este fantastică, iar orașul respiră în spiritul marelui festival internațional, a declarat primarul orașului Novi Sad, Miloš Vučević, pentru TV Happy.

- Reclama -

„Răspunsul a fost surprinzător de bun. În prima zi, am avut 30.000 de vizitatori la deschidere, iar aseară, aproape 40.000 de oameni. E fantastic! După mult timp, hotelurile, apartamentele, restaurantele sunt pline, taxi funcționează mai bine și totul este minunat pentru economia orașului. Poliția este aici pentru a monitoriza situația”, a spus primarul.

El afirmă că „sarcina suplimentară a devenit prioritate”, adică problema măsurilor epidemiologice și a stării de sănătate a tuturor vizitatorilor”.

Cei de la Centrul de Sănătate, Centrul Clinic, Serviciul de Urgență ne-au ajutat foarte mult cu sfaturile și acțiunile lor practice. În ceea ce privește străinii, sunt mulți din diferite țări, majoritatea francezi, turci și germani. Condiția ca străinii să intre în Serbia este să aibă un test PCR negativ, indiferent dacă sunt vaccinați. Mass-media mondială relatează că aceasta este o victorie nu numai pentru „Exit” și Novi Sad, ci și pentru întreaga Serbie, subliniază Vučević.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...