AcasăCulturăFestivalul EXIT de la Novi Sad: În prima zi, am avut 30.000...

Festivalul EXIT de la Novi Sad: În prima zi, am avut 30.000 de vizitatori la deschidere, iar aseară, aproape 40.000 de oameni. E fantastic! După mult timp, hotelurile, apartamentele, restaurantele sunt pline

-

După primele două zile ale festivalului EXIT, totul decurge bine conform celor planificate. Atmosfera este fantastică, iar orașul respiră în spiritul marelui festival internațional, a declarat primarul orașului Novi Sad, Miloš Vučević, pentru TV Happy.

„Răspunsul a fost surprinzător de bun. În prima zi, am avut 30.000 de vizitatori la deschidere, iar aseară, aproape 40.000 de oameni. E fantastic! După mult timp, hotelurile, apartamentele, restaurantele sunt pline, taxi funcționează mai bine și totul este minunat pentru economia orașului. Poliția este aici pentru a monitoriza situația”, a spus primarul.

El afirmă că „sarcina suplimentară a devenit prioritate”, adică problema măsurilor epidemiologice și a stării de sănătate a tuturor vizitatorilor”.

Cei de la Centrul de Sănătate, Centrul Clinic, Serviciul de Urgență ne-au ajutat foarte mult cu sfaturile și acțiunile lor practice. În ceea ce privește străinii, sunt mulți din diferite țări, majoritatea francezi, turci și germani. Condiția ca străinii să intre în Serbia este să aibă un test PCR negativ, indiferent dacă sunt vaccinați. Mass-media mondială relatează că aceasta este o victorie nu numai pentru „Exit” și Novi Sad, ci și pentru întreaga Serbie, subliniază Vučević.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...