spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăSocialNadia Comăneci: Ilie este un patriot, uneori spune lucruri pe care nu...

Nadia Comăneci: Ilie este un patriot, uneori spune lucruri pe care nu le crede

-

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a declarat că Ilie Năstase, care a avut ieşiri nervoase la întâlnirea de Fed Cup România – Marea Britanie, comportament care i-a atras suspendarea provizorie de către ITF, este un patriot şi uneori spune lucruri pe care nu le crede cu adevărat. Năstase va trebui să suporte consecinţele comportamentului său, însă va trece peste orice, consideră fosta sportivă, potrivit bbc.com.

- Reclama -

„Ilie este un mare patriot şi, uneori, spune lucruri pe care nu ar fi vrut să le spună. Acesta este Ilie, el va fi mereu prietenul meu”, a declarat Nadia Comăneci agenţiei Press Associated, la finalul Campionatului European de gimnastică de la Cluj-Napoca.

„Desigur, Ilie trebuie să îşi asume răspunderea pentru tot ceea ce scoate pe gură şi cred că este important pentru sport să păstrăm întotdeauna respectul şi o bună conduită. Va trebui să suporte consecinţele, dar el poate trece peste orice. Oamenii greşesc. Toată lumea în România îl iubeşte pe Ilie pentru că este Ilie”, a mai transmis ambasadoarea sportului românesc.

Ilie Năstase, căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, sâmbătă, după mai multe incidente. Potrivit presei britanice prezente la Constanţa, fostul tenismen le-a atacat verbal pe jucătoarea Johanna Konta şi pe Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...