spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăhighlightBăsescu acuză Parchetul General

Băsescu acuză Parchetul General

-

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, după începerea anchetei în cazul alegerilor din 2009, că Parchetul General a făcut un joc, blocând verificările comisie parlamentare. Băsescu spune că în cadrul anchetei ar trebui audiaţi toţi cei care erau la Oprea acasă în noaptea alegerilor.

- Reclama -

”Ştiu sigur că, în conformitate cu decizii ale CCR, o comisie parlamentară nu poate obliga pe cineva să se prezinte în faţa ei. Problema este că, din punct de vedere eficienţă, cei care sunt în Parchet, la servicii puteau foarte bine să nu se prezinte. Din acest motiv eu am susţinut la un moment dat că ar fi bine să fie o anchetă a Parchetului. Acum însă momentul în care au anunţat începerea unei anchete la parchet mi se pare nepotrivit, pentru că ştim cu toţii că în momentul în care parchetul preia o anchetă, trebuie să înceteze ancheta parlamentară. Se pare că Parchetul General a făcut nişte jocuri: după ce s-a votat înfiinţarea comisiei au anunţat că încep o anchetă, deci este clar că a fost blocată comisia parlamentară”, a declarat Traian Băsescu.El a mai afirmat că a cerut o anchetă a procurorilor din prima zi.

”Nu s-a întâmplat nimic. Reacţia a apărut abia azi. Deci e clar că e un joc”, a mai spus Băsescu.Fostul preşedinte al României a declarat că speră ca ancheta procurorilor să confirme ceea ce a confirmat renumărarea voturilor nule, anume, din 134.000 de voturi nule, s-a constatat că i se furaseră 3000 de voturi.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...