spot_img
14.1 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăAnalizeMusk: Dacă va fi arestat, Trump va fi reales cu o victorie...

Musk: Dacă va fi arestat, Trump va fi reales cu o victorie zdrobitoare

-

Antreprenorul american Elon Musk a spus că reținerea fostului președinte Donald Trump îi va asigura realegerea la alegerile prezidențiale din 2024. 

Trump a spus sâmbătă că se așteaptă să fie reținut marți, în legătură cu care și-a cerut susținătorilor să iasă la proteste. Fostul președinte a criticat biroul procurorului din Manhattan „corupt și extrem de politizat”.

- Advertisement -

„Dacă se va întâmpla acest lucru, Trump va fi reales cu o victorie zdrobitoare”, a scris Musk pe Twitter, comentând știrea despre posibila detenție a fostului președinte.

NBC a raportat mai devreme că Trump ar putea fi acuzat săptămâna viitoare pentru că ar fi plătit bani starului porno Stormy Daniels pentru că păstra tăcerea despre presupusa lor aventură. Potrivit postului TV, agențiile de aplicare a legii au început pregătirile pentru eventuale revolte în centrul orașului New York, unde are loc procesul. 

- Advertisement -

Trump însuși neagă atât legătura cu Daniels, cât și orice acțiuni ilegale din partea sa. A refuzat să depună mărturie în faţa juriului. 

Daniels, al cărui nume real este Stephanie Clifford, a devenit în centrul atenției publice în 2018. Apoi, Wall Street Journal, citând o sursă, a scris că, cu puțin timp înainte de candidatura lui Trump la alegerile prezidențiale, avocatul său Michael Cohen i-a plătit actriței 130.000 de dolari ca parte a unui acord de confidențialitate despre relația ei cu președintele. Casa Albă a negat această informație.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img