spot_img
23.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăMehedinți“Munte, Munte, Brad Frumos” la Baia de Aramă

“Munte, Munte, Brad Frumos” la Baia de Aramă

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinti, Aladin Georgescu, a participa la Festivalul Național “Munte, Munte, Brad Frumos”, eveniment ce a ajuns la ediția a XXIII-a și care a strâns mii de oameni în acest sfârșit de săptămână, la poalele muntelui, in Baia de Aramă.

- Reclama -

“Evenimentul la care i-am avut alături pe prefectul județului, Alin Isuf, senatorul Liviu Mazilu și consilierul județean, Claudiu Cenușe, a fost susținut de Centrul Cultural “Nichita Stănescu” al Consiliului Județean Mehedinți, iar Orchestra Danubius condusă de dirijorul Marian Magheru a încântat sufletele celor prezenți alături de îndrăgiții artiști mehedințeni și nu numai, prezenți pe scena festivalului. Mă bucur să văd că oamenii apreciază tot mai mult valorile autentice mehedințene, iar acest lucru ne încurajează să sprijinim folclorul și tradițiile noastre!Felicitări câștigătorilor și organizatorilor!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...