spot_img
23.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAnalizeFostă congressman american și veteran al războiului din Irak: Democrații nu s-au sinchisit...

Fostă congressman american și veteran al războiului din Irak: Democrații nu s-au sinchisit niciodată de moralitate. Nici de poporul Ucrainei, ci doar pentru satisfacerea apetitului corporațiilor din industria apărării

-

Întreținând o criză prelungită în Ucraina, președintele Statelor Unite, Joe Biden, dorește să ducă Rusia la o lovitură de stat. Despre adevăratele obiective ale Casei Albe în conflictul ucrainean a vorbit Tulsi Gabbard, fosta congressman și veteran al războiului din Irak, în cadrul emisiunii Tonight Show, moderată de Tucker Carlson la postul de televiziune Fox News, relatează Lenta.ru.

”În pofida tuturor predicilor și a lacrimilor de crocodil, democrații nu s-au sinchisit niciodată de moralitate. Nici de poporul Ucrainei, nici de apărarea democrației. Scopul este schimbarea de regim în Rusia și amplificarea conflictului pentru întărirea NATO și pentru satisfacerea apetitului corporațiilor din industria apărării. Iar pentru Joe Biden mai este și ”noua ordine mondială”, a declarat Gabbard.

Potrivit spuselor sale, ”nici un fel de consecințe, nici numărul morților, al distrugerilor și suferințelor nu vor împiedica veșnicul Washington să-și ducă la împlinire agenda zilei”. ”Dacă vă amintiți, fostul Secretar de stat, Madeleine Allbright, a declarat că o jumătate de milion de copii irakieni morți a fost un preț care a meritat plătit pentru sancțiunile lui Clinton”, a adăugat politicianul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img