spot_img
10.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăAnalizeSportivii formați la Orșova, AUR la Campionatele Europene de Canotaj de la...

Sportivii formați la Orșova, AUR la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen. Șeful CJ Mehedinți anunță asigurarea hranei sportivilor de la CSS Orșova

-

Sportivii formați la Orșova, AUR la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen! Consiliul Județean Mehedinți va asigura hrana sportivilor de la 1 septembrie, a anunțat șeful CJ Mehedinți Aladin Georgescu pe Facebook.

„Campionii de la Munchen s-au format la Orșova, iar acest lucru nu poate decât să confirme valoarea Clubului și a antrenorilor. Sportivele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice la Tokyo, au câştigat medaliile de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen, în proba de dublu vâsle feminin. Echipajul de dublu rame masculin (M2-), compus din sportivii Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a câştigat medalia de aur pentru România la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen. Această performanță a urmat-o pe cea de la Campionatul Național de kaiac – canoe unde juniorii de la CSS Orșova au obținut locul 1 pe echipe: 6 medalii de aur, 5 medalii de argint, 6 medalii de bronz.Felicitări tuturor!Astfel de performanțe se datorează muncii sportivilor și antrenorilor și ne obligă pe noi, autoritățile să sprijinim Clubul! Consiliul Județean Mehedinți a făcut-o până acum și o va face și de acum înainte!În perioada imediat următoare, voi promova în Consiliul Județean un proiect de hotărâre prin care de la 1 septembrie să acoperim, din bugetul propriu, cheltuielile cu hrana zilnică a sportivilor de la CSS Orșova – 20 lei/zi/sportiv.Sprijinim juniorii pentru performanță în viitor!Felicitări, CSS Orșova!”, a afirmat Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img