spot_img
23.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeMoscova: Washingtonul și Bruxellesul împing Roma să se sinucidă economic

Moscova: Washingtonul și Bruxellesul împing Roma să se sinucidă economic

-

Washingtonul și Bruxellesul împing Roma să se sinucidă economic pentru a pune în aplicare „nebunia sancțiunilor euro-atlantice”, a scris purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, pe canalul său Telegram, marți.

- Reclama -

„Poporul italian și economia italiană sunt ținute ostatice ale unor decizii politice fără sens ale Washingtonului și Bruxelles-ului”, a spus ea. „Se pare că Roma nu este pur și simplu înghiontită spre acte fără sens, ci spre sinucidere economică pentru a pune în aplicare nebunia sancțiunilor euro-atlantice”, a menționat diplomatul. „Și când afacerile italiene muncitoare se prăbușesc, va fi cumpărată de yanki pentru alune. Așa cum a făcut întotdeauna. Și nu ar trebui să se bazeze pe investitorii chinezi, după insultele Occidentului, Beijingul nu va prelua plata altcuiva. ,” ea a adăugat.

Zakharova a remarcat planul ministrului italian pentru tranziție ecologică, Roberto Cingolani, de a reduce dependența economiei italiene de hidrocarburile rusești. Ea a subliniat că acest plan a fost impus Romei de Bruxelles, care la rândul său acționează la ordinele de la Washington, dar poporul italian este cel care va avea de suferit în cele din urmă. Ea a remarcat scăderea temperaturilor de încălzire în casele particulare, funcționarea limitată a luminilor stradale și posibila închidere a restaurantelor și barurilor pe timp de noapte. „Pandemia revine. Abia acum este creată de politicieni. Cu toate acestea, situația este mult mai gravă. Inflația este la nivelul anilor 1980, plini de criză. Costul coșului de consum a crescut cu 10% și continuă să crească. Adaugă pierderea veniturilor din serviciul aerian normal cu Rusia și diverse obstacole pentru un număr enorm de ruși care obișnuiau să viziteze Italia”, a subliniat diplomatul.

Articolul precedentBlue Air are și alte datorii
Articolul următorChina mută în Kazahstan
spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...