spot_img
21.2 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeMirel Palada anunță prăbușirea în sondaje a lui Dragnea și Tudose: PSD...

Mirel Palada anunță prăbușirea în sondaje a lui Dragnea și Tudose: PSD scade pentru prima dată după mult timp sub 50%

-

„PSD scade pentru prima dată după mult timp sub 50% în opțiunile de vot, într-un context de participare din ce în ce mai scăzută la vot”. „Cuvîntul cheie pentru toate aceste semne? Dezamăgire. Și nici n-a început încă iarna…”,anunță pe facebook sociologul Mirel Palada.

- Reclama -

„PSD începe să contabilizeze prea vizibilele tensiuni interne din jurul luptei pentru putere. Liderii PSD nu s-au erodat atît de mult la începutul anului, cînd zeci de mii de tefelei le cereau pielea pe băț, cît s-au erodat în urma celor două crize guvernamentale, cînd conducerea de partid n-a fost de acord cu apariția unui nucleu autonom de putere la Palatul Victoria. Din aceste lupte n-a ieșit nimeni cîștigat. Liviu Dragnea și-a erodat din nou capitalul de încredere pe care îl acumulase în momentele de victorie, bunăoară anul trecut, cînd PSD a cîștigat alegerile de manieră mai mult decît convingătoare, și s-a întors înapoi la 15%. Premierii PSD au pornit cu stîngul în mandatul lor. În loc să beneficieze de o lună de miere, cum au beneficiat alți premieri anteriori, Tăriceanu, Boc, Ponta, ei din contră au avut parte de o lună de fiere. Drept pentru care nici unul din ei n-a scos capul cine știe ce la nivel de încredere, iar Tudose acum este din nou sub 20%”, susține Palada.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...